Review proces

Als je op zoek bent naar gadgets, elektrische apparaten of andere consumentenproducten, dan valt het soms niet mee om de juiste keuze te maken. 

Ook ik liep hier regelmatig tegenaan en vond het soms maar lastig om de juiste keuze te maken. Want hoe weet je of je nu echt het beste product voor de juiste prijs te pakken hebt?

Testen en uitproberen

Uiteindelijk kom je er maar op één manier écht achter. En dat is het zelf ondervinden. Omdat ik gek ben op gadgets, de nieuwste snufjes en ook technologie, probeer ik graag de nieuwste producten zelf uit. Of het nu de nieuwste Go Pro is, een fancy steelstofzuiger of een VR-bril, het voelt voor mij als een sport om de beste variant te vinden.

Dit houd ik uiteraard niet graag voor mezelf. En de andere schrijvers op deze website staan hier precies zo in. In tegenstelling tot toch veel andere sites, testen wij de meeste van onze producten ook écht. Meestal, want soms wordt het anders wel een duur geintje. Maar uiteraard staan wij open om producten te ontvangen, zodat wij de beste (en eerlijke) reviews kunnen schrijven. 

phillips speedpro max gewicht

117

Geteste producten.

7

Koopgidsen geschreven

4

Gepassioneerde redacteuren

Het proces

Vooraf stellen we een aantal onderzoekscriteria op. Dit kan per product verschillen. Voor een stofzuiger is het aantal decibel erg belangrijk, maar voor een laptop is het processorkracht weer erg belangrijk.

We hebben dus geen vaste lijst, maar kijken per product of per categorie wat een consument belangrijk vindt bij het selecteren van een product.

Experts

Onze redactie bestaat uit experts. We proberen iedere redacteur op een bepaalde productcategorie in te zetten. Zo weten wij en ook de lezer dat de producten ook echt getest zijn door experts.

Mochten we zelf te weinig expertise hebben voor een specifiek product, dan proberen we zoveel mogelijk de hulp van externe experts in te schakelen.

Heb je tips voor ons?

Of misschien een fout ontdekt? Laat het ons weten.